Центр «Олсвіт» – це європейський рівень реабілітації після інсульту

Image

Центр «Олсвіт» – це європейський рівень реабілітації після інсульту

Центр «Олсвіт» уже 12 років забезпечує європейський рівень реабілітації після інсульту. У грудні 2022 року в Центрі відкрили нове амбулаторне відділення з повноцінною реабілітацією на сучасному обладнанні під доглядом досвідченої мультидисциплінарної команди спеціалістів.

Відновлення пацієнтів проводиться на новітньому реабілітаційному обладнанні, такому як MOTOmed (Німеччина), підвісна система для слінг-терапії Levitas (Польща), модуль для активної реабілітації Guldmann (Данія) та програмно-технічний комплекс для балансувальної терапії Balance Trainer.

«Центр «Олсвіт» є унікальним та не має аналогів в Україні. Ми створили висококваліфіковану мультидисциплінарну команду, яка у своїй роботі використовує сучасні європейські методики та новітнє спеціалізоване реабілітаційне обладнання. Наші фахівці – це не просто люди з сертифікатами, це лікарі із величезним прикладним досвідом реабілітації та лікування. Кожен працівник Центру, від реабілітолога до медсестри, це досвідчена команда, яка чітко знає, що потрібно робити, аби допомогти нашим пацієнтам», – запевняє керівниця Центру.

Для кожного пацієнта досвідчені лікарі складають індивідуальний план реабілітації, щоб врахувати особливості діагнозу та якнайшвидше досягти результату.

Всі приміщення нового Центру враховують потреби осіб з обмеженням повсякденного функціонування, а персонал забезпечує хворим турботливий догляд.

Мета Центру – допомогти тим, хто переніс інсульт, повернутись до звичного життя, відновити втрачені функції організму та улюблені звички.

Звертайтесь за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова 109,
або отримайте більш детальну консультацію за телефонами +38 (0432) 65-55-28 та +38(098) 032 67 78.