Центр “Олсвіт” відкрив стаціонарне відділення для нейрореабілітації пацієнтів

Image

Центр “Олсвіт” відкрив стаціонарне відділення для нейрореабілітації пацієнтів

Це єдиний приватний медичний заклад на Вінничині та в центральній Україні, який пропонує такі умови лікування та реабілітації.

«Олсвіт» надає повний комплекс медичних послуг, включаючи цілодобове спостереження за пацієнтами реаніматологом, реабілітаційне обстеження лікарем фізичної та реабілітаційної медицини, складання індивідуального реабілітаційного плану та програми реабілітаційної та підтримуючої медикаментозної терапії, а також проведення необхідних лабораторних обстежень та електрокардіографії.
Пацієнти також отримують психологічну допомогу та надійний медичний догляд, який забезпечується командою досвідчених фахівців з реабілітації та інших медичних спеціальностей.

Стан пацієнтів контролюється цілодобово, а для реабілітації застосовуються інноваційні методи та обладнання. Крім того, всі приміщення обладнані з урахуванням потреб людей з обмеженнями повсякденного функціонування, щоб забезпечити максимальний комфорт пацієнтів.

«Ми забезпечуємо цілодобове чергування лікарів-реаніматологів, проводимо постійний моніторинг життєвих функцій пацієнта та поєднуємо його з активною реабілітацією, яку починаємо з моменту, коли інсульт тільки почався, тобто у гострому періоді, коли пацієнт перебуває у фазі реанімації. Це дозволяє забезпечити більш сприятливий прогноз у лікуванні та подальшій реабілітації хворого. Це унікальний процес, який не може забезпечити жодний інший центр в Україні. Фактично, ми запроваджуємо та розвиваємо цю культуру в нашій країні», – говорить керівниця Центру..

Центр нейрореабілітації “Олсвіт” має понад 11 років досвіду та професійну команду лікарів, які працюють з метою повернення людей до повноцінного життя після інсульту.

Своєчасна медична допомога, комфортні умови та професійні лікарі чекають вас за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова 109

Отримати більш детальну консультацію можна за телефонами:
+38 (0432) 65-55-28
+38(098) 032 67 78